Hire Me

I Can´T Make You Love Me

Jag blev knockad första gången jag hörde ”I Can’t Make You Love Me”!
På Konserthuset hörde och såg jag Bonnie Raitt sjunga som om hon ännu inte hade kommit över de starka känslorna, de som uppstår när man känner att man älskar en människa mer än vad den förmår älska tillbaka.
 Jag är lyckligt gift men i livet uppstår liknande känslor av besvikelse när till exempel en nära vän tycks vara likgiltig och man inser att man faktiskt måste, släppa taget och lämna relationen. Likaså känns låten xtra aktuell med tanke på de kvinnor som till och med dött av våld i en nära relation. Jag tror aldrig de gav upp hoppet om att kunna förändra den man de en gång blev förälskade i. Tyvärr kunde de inte lämna sina män. Det är svårt och smärtsamt att släppa taget och gå.
Idén kom till när jag som vanligt satt med gitarren och improviserade – det första riffet dök upp, sedan kom sången spontant.
Jag kontaktade en av mina samarbetspartners, Jerry Sillah, producent och musiker. Han tände på idén, och tillsammans producerade vi den här inspelningen.

Förvänta dig inte en Bonnie Raitt-kopia.

Det här är en helt egen version. Hoppas du tycker om den!

Bästa Hälsningar

Eva Hillered

Get news from Eva Hillered – new songs, videos, tours!

Pin It on Pinterest

Share This