Av många anledningar har det gått mycket tid sedan jag spelade in en platta. True North EP är den senaste och den kom ut 2014.

Det kändes som jag nästan brände ut mig när jag gjorde min senaste platta Heaven & Hill som jag fortfarande är nöjd med och glad för, men svårigheterna och utmaningarna är enorma idag när man som independent artist vill slå igenom bruset och höras – och det är så klart att man vill!

Jag skriver musik för att jag måste, för att jag vill dela mina känslor och upplevelser av att vara en människa på denna jord som strävar efter frihet, gemenskap kärlek och fred.

MIN UTMANING – VILL DU HJÄLPA MIG GENOMFÖRA DEN?

Nu har jag en underbar utmaning – att välja låtar…! Under åren har jag så klart fortsatt att skriva MYCKET!

Jag har spelat massor av dessa nyskrivna låtar live, i Sverige, Danmark, Tyskland och USA fått väldigt fin respons.

Två låtar, och till och med en video – är redan klara. Jag har hittat en underbar medmusiker och medmusikant i Peter Sund från Danmark där jag ska spela in i slutet av oktober. Men hur f.. ska man välja bland alla de låtar som jag älskar…

Idag kom idén.

Jag ber om hälp!

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Så utmaningen för mig är att varje dag under 12 dagar mellan 8 – 20 okt spela in en låt varje dag kl 20.00 på FB-live, och sedan be DIG rösta!

(Jag får hoppa över en dag 18 okt, då jag spelar i Stockholm hos legendariska Izzy Young och delar kväll med underbara Melissa Greener (USA)

Vissa låtar är för mig självklara att de kommer med, så dem ber jag inte om hjälp med, men jag har så många. Närmare bestämt 12 stycken som jag ska välja från.

Jag kommer ha en enkel enkät du kan svara på, missar du live-tillfällena så kommer filmerna och enkäten också finnas på min FB-sida.

Vill du ha påminnelse? Gå då in på FB-sidan och klicka på ”Send Message” – så får du automatiskt ett meddelande på Messenger när min live sändning är på gång.

Och så klart kommer jag dela ut skivor och konsertbiljetter till dig som vill vara så med som tack för hjälpen!

Musiken är mitt hem!

Eva

Pin It on Pinterest

Share This