”Eva Hillered has got one of the best voices in
Sweden right now.” Rootsy, music magazine

”Hillereds varma countryröst rymmer allvar, humor och sund självdistans. Hennes skiva är en fullträff; medryckande, rak, ärlig, jordnära, hjärtvärmande och förtjänstfullt varierad” – Lira

”Eva Hillered skriver starka låtar och har en röst fylld av karaktär och känsla.” – Trots Allt

 Jag skrev Lathund för låtskrivare för att inspirera och hjälpa andra artister, låtskrivare och människor som vill utvecklas sitt låtskrivande.  Jag ville hjälpa andra kreatörer att hitta sin unika röst, och sitt eget kreativa språk och flöde. Jag ville dela med mig av min egen resa som låtskrivare, jag ville ge röst åt andra egensinniga, färgstarka låtskrivare och bjuda på deras bästa tips och berätta om hur de kommit förbi sina hinder på vägen. Jag ville ge handfasta tips och kunskaper om metaforer, låtstruktur, ackord och hjälpa andra att tro på sina egna berättelser. Jag ville inspirera andra att kasta sig in i passionen som uppstår när man är en ”song-catcher”, och dela med mig av kunskaper och färdigheter, som underlättar när man vill skriva en låt som berör.

Nu finns Lathund även som E-bok Du kan beställa den här antingen i Epub format eller som PDF. 

BESTÄLL BOKEN VIA FORMULÄRET

Just nu är den nya upplagan slutsåld överallt, när du beställer Lathunden (tryckt bok) av mig skickar jag den  så länge jag har ex kvar och så mailar jag PDF- eller E-pub  – den senaste versionen, utan x-tra kostnad.

NY UPPLAGA med ett  nytt matigt kapitel om den nya Digitala Musikbranschen beräknas tryckas upp i början av 2024

När jag fått din beställning + betalning (+ adress – pappersbok) så mailar jag boken (E-bok eller PDF) eller skickar pappersboken.

TRYCKT BOK Pris: 240 kr

 plus fraktavgift ( 70 kr)

= 310 kr

E-BOK välj Epub eller PDF Pris: 189 kr

Snabbast och enklaste sättet att få boken:

Swisha 310 kr eller 189 kr för E-bok.

Skriv lathund + namn och adress

Swish nummer: 070-464 49 84

Du får ett svarsmail med en bekräftelse på din beställning. Har du betalat via swish så bekräftar vi detta och skickar boken direkt. (Ange iformuläret om du vill betala på annat sätt via faktura eller bankgiro OBS – ej faktura, kvitto kan du få om du köper pappersboken med full betalning, ej under rea).

Boken skickas så fort vi fått din betalning.

”Den svenska låtskrivarbibeln”

Jag är stolt över att ha lyckats inspirera 1000-tals människor!                                          Boken har i press  kallats för ”Den svenska låtskrivarbibeln” och har nu sålts i 5 upplagor.

Du kan köpa boken i de flesta nätbokhandlar och här, beställ bredvid via formuläret.

Först gavs boken ut av Norstedts 2009. Jag tog  över förlaget och gav ut den igen 2013 på mitt förlag, Singing Songwriting Studio 2013,2017 och senaste upplagan trycktes 2020 .

Boken används också som undervisningsmaterial på högskolor och musikskolor och beskriver bland annat hur man skapar en attraktiv dynamik i en låt med hjälp av låtstruktur, unikt tilltal, hur man använder och skapar genuina metaforer, hur man får musik och text att samverka som hand i handske, hur man kommer förbi skrivkramp och hittar in till ett flöde i skapande processen, hur man co-writar och mycket mer.

Ny upplaga och nya kapitel

Nu kan du se fram emot en aktuell och uppdaterad Lathund!

Den kommer finnas både som E-bok och som en gammal hederlig fysisk handbok för dig som gillar den fysiska formen av boken.

Jag har börjat samarbeta med bransch tidningen Studio och de kommer ge ut den digitala Lathunden.

Dels handlar det om den totalt förändrade musikbranschen – hur gör man för att nå ut?

Och sedan finns två mer djupgående intervjuer med två fantastiska kvinnliga låtskrivare – både lika och olika i sitt förhållningssätt till låtskrivandet. Du får ta del av riktigt bra tips från både Melissa Horn och Rhys.

 För dig som vill ha ett hum om boken för övrigt, så  varvas teori och praktiska uppgifter med tips från Annika Norlin, Marit Bergman, Ane Brun, José Gonzales, Stefan Sundström, Per ”Plura” Jonsson, Marie Bergman, Fredrik Kempe och Aleena Gibson.

.

 

Beställ Lathunden

Artisten

Lyssna på lite på Eva Hillered’s musik här på hemsidan och hela albumen på Spotify. Besök “Musiken” för alla album, låtar och länkar.

Låtskrivaren

”Låtskrivande är den röda tråden i mitt liv, en av mina tre passioner. Det är mitt sätt att få inspiration, och att kommunicera med världen.”

Inspiratören

Jag älskar att hjälpa människor att hitta friheten i rösten och i sitt låtskrivande. Jag har ägnat ett helt liv åt passionen att också hjälpa och inspirera andra. På arbetsplatser, i privat coachning, på nätet och i workshops form på skolor och utbildningar.

Pin It on Pinterest

Share This