Av många anledningar har det gått mycket tid sedan jag spelade in en platta. True North EP är den senaste och den kom ut 2014.

Läs mer

Med stolthet vill jag presentera min nya hemsida! Den har gjorts av bolaget Intendit och jag är riktigt nöjd. Sedan har jag efter en del bryderi, tagit beslut om att lägga all min musik på Spotify. Hur mycket man än vill kunna tjäna pengar på den musik som man har skapat, och som man lagt ner massor av tid, engagemang och pengar på, för att kunna dela med andra, så är det i nuläget svårt för nästan alla artister att sälja sin musik. Det roliga är ju att fler och fler, på ett enkelt sätt och utan stora investeringar, kan spela in och dela sin musik. Tiderna förändras och de flesta artister säljer mindre CD och måste hitta nya vägar. Jag vill att min musik ska vara tillgänglig för de som gillar den. Därför har jag valt att lägga alla mina CD -produktioner på Spotify.

Läs mer

Vi har fått många bra recensioner utomlands. Roligt med en svensk! Vi har ju i tre års tid turnérat i Kalifornien i februari. 2015 är vår Kalifornienturné flyttad till maj.

Läs mer

Jag spelade sax i många år. Gick på Musikhögskolan i Göteborg och det var palestinaschalarnas och näbbstövlarnas tid. Jag var med i en mängd olika konstellationer. Bland annat Göteborgs Musikkollektiv, ett kvinno-storband där jag spelade sax. Denna grupp förvandlades lustigt nog senare till Kurtans damorkester – de spelade upp en parodi på den stereotypa, förtryckta kvinnan som bara finns för att behaga mannen, och agerade bakgrund och kontrast till det stora egot och “mansgrisen” Kurt. Då hade jag flyttat till Stockholm och fått mitt första skivkontrakt.

Läs mer

Det jag längtat efter har varit en kärleksfull famn att få vila i när smärtan rivs upp och såret blöder. Inga ord, det behövs inga ord. Det jag längtat efter har varit att kunna beröra andra med min musik. Det jag längtat efter har varit att göra gott. Att finnas för dem som kämpar och inte orkar själva.

Läs mer

Kontakta mig

Skicka ett meddelade till mig så
återkommer jag inom kort.

Telefon: 0704-644984
E-post: info@evahillered.se

Sociala medier

Följ mig gärna på mina socialmedie-
sidor och ta gärna in på min Blogg
här på hemsidan.