Det är dags för jul och äntligen har vi också snö, även i Stockholm, och vi har undsluppit slaskvädret ett tag!

För mig som kom från solen på Kreta och Lendas East Hill, var det först en smärre chock, men nu börjar jag njuta av vintern, och allt som följer i julens spår.

SÅ BLEV SÅNGEN TILL

2021 skrev jag en julsång som handlar om den ”största gåvan” man kan få här i livet, en djup kärlek som växer och utvecklas med tiden. Jag tillägnar den naturligtvis min kära man!

MEDVERKANDE OCH KREATÖRER AV SÅNGEN DEN STÖRSTA GÅVAN

Återigen har jag fått hjälp av underbara Christel Knappe att skapa bilden till CD-omslaget

Sången har spelats och producerats av fantastiska Håkan Mjörnheim som spelat gitarr och jobbat med storheter som Ted Gärdestad, Py Bäckman, Mikael Rickfors, Carola, han var med i den legendariska popgruppen Spotnicks.

DEN STÖRSTA GÅVAN

Du gav mig

en äng att vila på

Du målade om

min gråa himmel blå

Nu när mörkret faller

och dagarna blir korta

Då klarar jag att stanna hemma

för ljuset det finns här

och inte bara långt långt borta

Och du

snart är det jul

vi kan åka vart du vill

för mellan oss

blir kärleken till

Åh du

snart ska vi fira jul

och du kan ge mig vad du vill

för den största gåvan

är att du finns till

Du är min klippa

stadig mark för varje nytt steg

Och livet det skiftar

mennu vet jag att allt är väl

Nu när allt blir vitt och stilla

och dagarna är korta

då vill jag vara där du är

för ljuset det är här

och inte bara långt långt borta

Och du

snart är det jul

vi kan åka vart du vill

för mellan oss

blir kärleken till

och du

snart ska vi fira jul

och du kan ge mig vad du vill

för den största gåvan

är att du finns till

SE FILMEN TILLÄGNAD MIN MAN

Jag har” frontat min”gått ut offentligt” med mitt livs stora kärlek… !

Det var ett litet läskigt steg att ta. Hur ska man hantera det där med att ”fläka ut sig?”. Så som det är nu så består min publik också av många som jag också känner och som troligen träffat min underbara man Peter Östman, och som dessutom tycker mycket om honom – av naturliga skäl!

Så, jag lyssnade på magkänslan och tänkte, om Peter är OK med detta, så gör jag det.

Det var han! Roligt för honom att stå i fokus lite… normalt är det jag som upptar den platsen i familjen, hi,hi

Så här är filmen:

TACKSAM FÖR ALL UPPMÄRKSAMHET!

”Den största gåvan” har nått ut till många olika musikplattformar. Från att bli tillagd på 14 olika spellistor till att få hjärtvärmande feedback från både branschfolk och lyssnare. Nordic Music Central, som lyfter fram modern nordisk musik för världen att njuta av, valde också att uppmärksamma ”Den största gåvan”.

Hubb UK: ” I just had to reach out and tell you – we’re totally in love with the song you sent us. It’s been on repeat in the office, and honestly, it’s just awesome. The melody, your voice, everything about it is just spot on. We can’t wait to share it on our socials and let everyone else in on the magic. And hey, don’t stop sending us your music. Your sound is something special, and it deserves a big audience!”

Common Good – Songs to Relax With: ”Hi !👋 thanks for sending this awesome song!”

GPop Tunes :”Den Största Gåvan” is a charming song that highlights a sweet voice and an incredibly pleasant arrangement. From the first chords, the softness of the melody envelops listeners, creating a serene and welcoming atmosphere. The smooth voice that permeates the track is truly captivating. The expressiveness and tenderness in the vocal delivery convey a feeling of warmth and authenticity.

Music Victory:”Hey Eva, thank you so much for your submission! Full respect for your art. You did and excellent job on the Den Största Gåvan and I’ll add it to the Folk playlist🙏!”

MINA BÄSTA JULTIPS TILL DIG

Fyll på med kärlek!

Gör det du älskar!

Ge dig lugn och ro och dela den med andra!

Jag önskar er alla en underbar jul!

Pin It on Pinterest

Share This