East Hill

Lendas

Min plats på jorden

I över 20 år har jag återkommit till den lilla magiska byn Lendas på Kretas sydkust. Jag har haft kurser där i regi av Svenska Kultur Centret i Lendas. Min dotter har varit med i alla år och min man, Peter Östman, som också arbetar  i Lendas föreningen  har blivit lika kära i denna magiska plats. Genom ett arv blev det möjligt för oss att köpa en egen plätt jord. Efter lång tid med väntan på tillstånd när det gäller de arkeologiska krav som ägandet av land här medför, har vi fått de grundläggande tillstånden klara. 

Nu äntligen kan vi börja realisera vår dröm – en plats för skapande och gemenskap

Vi kommer ge kurser i låtskrivande, skrivande, yoga, gitarr, olika former av röstutveckling. Yoga, meditation, mindfulness och filosofi som verktyg för att komma närmre vårt inre och den skapande kraften. Vi vill vara oasen dit människor kommer för att känna friden och friheten. Stället där man kan landa och vara. 

Vill du vara med på resan?

Vi har tagit språnget. Vi har köpt tomten. Ritningarna är klara och tillstånden nästan färdiga. Vi vet inte hur detta kommer gå. Men nu börjar färden.

Har du samma intressen som vi? Vill du få reda på vårt kursutbud? Våra writing-camps? Våra yoga, mindfulness eller meditations kurser med fantastiska och inspirerande ledare? våra musik och sångkurser? Vill du lära dig på våra misstag hur man inte ska göra när man bygger hus och startar verksamhet utomlands?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev! 

Text til höger

Pin It on Pinterest

Share This