Låtskrivarkurs online

 

Kursbok - Lathund för låtskrivare

Varje vecka får du ett nytt avsnitt att läsa som underlag för det vi arbetar med. Om du inte har kursboken kan du köpa den med just nu med 50% julrabatt klicka här för att beställa boken ( Obs det finns ett begränsat antal ex till detta fördelaktiga pris, om du missar julerbjudandet får du 10 % rabtt när du går kursen)

Webbseminarie varje söndag kl 19.00

På söndagar ses vi via Zoom. Du får undervisning och feedback på det du skrivit under veckan. De gånger du ej kan delta kommer jag lägga semenariet i vår FB -grupp så då kan du titta i efterhand. Ibland skriver du ensam, ibland i låtskrivarpar – jag anpassar också undervisningen efter önskermål från gruppen

Kursbrev med nya uppgifter varje vecka

Varje vecka får du kursbrev via mail med skrivtips och nya uppgifter. Se till att du inte missar kursbreven som kommer från Mailchimp – mitt namn står som avsändare. För där får du all viktig information om kursen. G-mail och Hotmail adresser sorterar ibland bort automatiserade mail.

Egen FB grupp

Varje vecka får du en ny låtskrivarutmaning som du delar i vår egen slutna FB grupp som alla deltagare blir inbjudna till. Du får feedback på det du delar i gruppen och den kommer finnas kvar efter kursen så ni kan fortsätta nätverka med varann efter kursens slut.

Nya låtskrivarverktyg och en ny låt varje vecka

Vi går igenom en mängd låtskrivarverktyg som förbättrar ditt låtskrivande och som du kan använda när du skriver: Låtstruktur, dynamik, metaforer, grundläggande principer för låttexter, acord och melodier, att nå ut med sin musik och mera. Om du deltar aktivt kan du skriva en ny låt varje vecka!

Låtskrivarkompisar och co-write

Du kommer få lära dig skriva i låtskrivarpar och samarbeta med andra så dina låtar blir ännu bättre. Du kan välja hur mycket eller lite du vill skriva ensam eller med andra.

Låtskrivarkurs Online- mer information

Under åtta veckor får du chans att utveckla ditt låtskrivande under professionell ledning och i en kreativ och positiv låtskrivar-community.  

  • Väx i din unika förmåga att berätta historier som berör!
  • Skapa text och musik som blir en magisk helhet med en låtstruktur som lyfter. 
  • Lär dig behärska proffsens låtskrivarverktyg, till exempel låtstruktur, metaforer, rimschema, arrangemang, dynamik, kontraster, melodiska hookar och mycket mer. 
  • Kom förbi dina inre ”sångsaboterer”, hitta ett starkt självförtroende och börja upptäcka och stärka din tro på din unika förmåga.

Vad du kan förvänta dig

Kursen är intensiv och vid tidigare tillfällen har de flesta deltagarna skrivit en ny låt i veckan, ensam eller i co-write. Förvänta dig ett stort språng i din utveckling!Den har fått fantastiska recensioner från tidigare deltagare! Se filmen högst upp.

Hur går det till?

LÅTSKRIVARUTMANING – DEADLINE.Undervisningen sker via online-seminarier och kursbrev med tydliga instruktioner. Du får läsuppgift från Lathund för låtskrivares  olika kapitel och varje vecka en ny låtuppgift ! Alla har olika tempon. Du blir peppad till att lyssna på DIN egen röst och följa det tempo i skapandet som passar dig.

SLUTEN FB -GRUPP -COMMUNITY och SAMARBETEN.Under hela kursperioden deltar du i en sluten FB-grupp där du delar dina låtar och får konstruktiv feedback från Eva Hillered, författaren till ”Lathund för låtskrivare”. Du får också skriva i så kallade Co-writes och du får låtskrivarkompisar som du kan dryfta  saker med som dyker upp under kursen.

För vem?

Kursen vänder sig till låtskrivande musikälskare som är beredda att sätta av ciraka 5 timmar varje vecka för att skriva och komponera. Du förväntas delta i vår låtskrivar-community där du både får och ger stöd och pepp. Tonen i gruppen har fokus på varje persons utvecklingsförmåga, vi lyssnar alltid efter guldet och potentialen i varje idé.

Lathund för låtskrivare är vår kursbok

Du kan välja mellan E-bok eller fysisk bok. Om du inte har  boken kan du köpa den för halva priset – använd rabattkoden: latskrivarkursjan22

HÄR kan du köpa boken

 Kursen ges i samarbete med musiktidningen Studio

Anmälningslänken  går till tidningen Studio. Det som krävs är att du blir medlem. Som medlem får du en mängd rabatter och erbjudande och tidningen är en fantastsik resurs för alla som är intresserade av att utvecklas som låtskrivare och att spela in sin egen musik.

Det kostar ingenting och du kan när somhelst säga upp ditt medlemskap.

Vill du betala kursen utan medlemskap på Studio?

Skicka ett mail till: info@evahillered.se och anmäl dig till kursen, du får svar direkt och ombeds betala kursavgiften via swish eller bankgiro. Skriv namn och hur du önskar betala.

 

 

 

 

 

Låtskrivarkurs Online jan22

Pin It on Pinterest

Share This