Med stolthet vill jag presentera min nya hemsida! Den har gjorts av bolaget Intendit och jag är riktigt nöjd. Sedan har jag efter en del bryderi, tagit beslut om att lägga all min musik på Spotify. Hur mycket man än vill kunna tjäna pengar på den musik som man har skapat, och som man lagt ner massor av tid, engagemang och pengar på, för att kunna dela med andra, så är det i nuläget svårt för nästan alla artister att sälja sin musik. Det roliga är ju att fler och fler, på ett enkelt sätt och utan stora investeringar, kan spela in och dela sin musik. Tiderna förändras och de flesta artister säljer mindre CD och måste hitta nya vägar. Jag vill att min musik ska vara tillgänglig för de som gillar den. Därför har jag valt att lägga alla mina CD -produktioner på Spotify.

Det betyder massor om du FÖLJER mig som artist på Spotify, då får jag bland annat möjlighet att göra en proffsigare sida på Spotify och jag hoppas kunna nå nya fans den vägen.

Jag kommer aldrig sluta skapa musik – musiken och skapandet är min väg här på jorden – och på Spotify kommer du kunna avnjuta allt det jag skapar framöver.

Om du klickar på länken Musiken, på den här hemsidan, hittar du länkar till alla mina CD, även på Spotify – och även lite smakprov från varje CD – om du inte tidigare har lyssnat på min musik. Och, det GÅR fortfarande att köpa en fysisk CD i shopen!

Keep ON Rocking In The Free World!

Eva Hillered

Pin It on Pinterest

Share This