Att förändras är att våga lämna saker, människor och platser som bara skapar olycka. Det är vad den här låten handlar om!

Vissa saker kan man försöka lämna ett helt liv. Så har det varit för mig, det har tagit enormt lång tid att först se klart vad jag suttit fast i, och att sedan försöka ändra mitt sätt och välja en ny väg – och vad jag förstår är jag långt ifrån ensam på den här punkten. Speciellt det vi lärde oss som små, då vi inte riktigt kunde tänka kritiskt eller inte hade något att jämföra med, det sitter där som en sorts automatik i både tankeloopar och känslor.

Speciellt när trycket hårdnar runtom kring, och det uppstår stora svårigheter på en ny modig väg som vi börjat gå, då är det lätt att falla tillbaka. Men med den här låten vill jag fira att jag har lärt mig att be om hjälp, vara mindre perfektionistisk och känna att jag väljer göra vissa saker oavsett vad andra tycker och oavsett vad jag når för ”resultat”. Jag kan inte ändra andra, rädda någon annan från sig själv, men jag kan rädda MIG! Vinsten är enorm – Pain Don´t Live Here – Anymore!

Den här sången och videon handlar för mig just om att säga nej tack – till det som bara tynger och gör ont!

PAIN DON´T LIVE HERE!

Eva Hillered/ Martin Lorentzen

 I don’t know where you are right now

And I don’t really care

I used to hate being on my own

Always needed you right there

It’s time to open windows

follow where the wind blows

let my worries fly away

My precious stone you kept me down

But when you’re back

I won’t be around

 Cause pain don’t live here anymore

Pain don’t live here anymore

My suitcase is in the hallway

Cab is on it’s way

I wanna write you a letter

But I don’t know what to say

I’m so sad that I can’t save you

But I know I have to leave you

Need to find my strength again

My precious stone you kept me down

And when you’re back

I won’t be around

Pain don´t live here any more

Pain don´t live here…

I need to live where the sun shines

Need to leave the clouds behind

Forget the past and let it go

Deep inside my heart I know

Pain don´t live here any more…

Pin It on Pinterest

Share This