En inspirerande workshop i fantastisk miljö på södra Kreta där du får lära dig en massa verktyg som hjälper dig skriva bra låtar och låttexter.

Innehåll

Workshopen fokuserar på att du kommer igång ordentligt med ditt eget låtskrivande. Teori blandas hela tiden med praktik, du får exempel på olika låtskrivarverktyg som du sedan får prova själv. Du skriver både på egen hand, och får prova så kallad co-writing – att skriva tillsammans.

Varje dag gör vi också både enkla yoga/ andningsövningar för att komma in i kroppen och röstuppvärmning med användbara röstverktyg som hjälper dig att bli friare i rösten. Under kursens gång får du löpande feedback och individuell coachning på dina nya låtar.

Kursen avslutas med en konsert på lördagskvällen där de deltagare som vill får uppträda med sina nyskrivna sånger på en intim scen i den lilla byn Lendas.

 Möt Eva Hillered din guide, lärare och inspiratör på kursen

ANMÄLAN

1.Sätt in 1000 kr på nedanstående bangiro/ plusgiro eller Swisha 1000 kr till:

070-464 49 84 ( Eva Hillered)

Bankgiro: 257-7724

Plusgiro: 680634-3

2. Fyll i anmälan här nedanför:

Anmälan Låtskrivarkurser

  • Kontaktformulär

    Kursen på Gotland och kursen på Kreta kräver förutom anmälan en anmälningsavgift för att anmälan ska gälla. Se detaljerad info på respektive kurssida genom att klicka på länken med mer information.

Pin It on Pinterest

Share This