rabatt själv!En inspirerande workshop i fantastisk miljö på södra Kreta där du får lära dig en massa verktyg som hjälper dig skriva bra låtar och låttexter.

 

Innehåll

 

Workshopen fokuserar på att du kommer igång ordentligt med ditt eget låtskrivande. Teori blandas hela tiden med praktik, du får exempel på olika låtskrivarverktyg som du sedan får prova själv. Du skriver både på egen hand, och får prova så kallad co-writing – att skriva tillsammans.

 

Varje dag gör vi också både enkla yoga/ andningsövningar för att komma in i kroppen och röstuppvärmning med användbara röstverktyg som hjälper dig att bli friare i rösten. Under kursens gång får du löpande feedback och individuell coachning på dina nya låtar.

 

Kursen avslutas med en konsert på lördagskvällen där de deltagare som vill får uppträda med sina nyskrivna sånger på en intim scen i den lilla byn Lendas.

 

BONUSRABATTER FÖR DIG SOM VILL GÅ KURSEN!

Lathund för låtskrivare

Du som går kursen får en rejäl rabatt på boken Lathund för låtskrivare som är kursmaterialet. När du anmäler dig får du en  rabattkod som du kan använda! ( Normalpris: 150 kr  + frakt 70 kr.  För dig som går kursen 100 kr + frakt)

Ta med en kompis och få  450 kr rabatt både för dig själv och din kompis! 

Ytterligare en bonus! Om du själv är anmäld och har betalt anmälningsavgift samt tar med en kompis får ni 450 kr var på kursen!

 

 

 Möt Eva Hillered din guide, lärare och inspiratör på kursen

ANMÄLAN

1.Sätt in 1000 kr på nedanstående bangiro/ plusgiro eller Swisha 1000 kr till:

070-464 49 84 ( Eva Hillered)

Bankgiro: 257-7724

Plusgiro: 680634-3

2. Fyll i anmälan här nedanför:

Pin It on Pinterest

Share This